Ik heb een verkeerd e-mailadres gebruikt, wat moet ik nu doen?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je tijdens het snelle typen van je e-mailadres een foutje hebt gemaakt en dat er nu bijvoorbeeld ‘’hotnail.com’’ staat. Als je een wachtwoord hebt aangemaakt voor je account, kun je gewoon inloggen met het foutieve e-mailadres en deze veranderen onder “Profielinstellingen”. Je vindt hier hoe je dat precies kunt doen.

Ik heb een gastaccount

Als je het e-mailadres verkeerd hebt ingevuld tijdens het maken van een gastaccount, dan kan je het beste een mailtje sturen naar support@stuvia.com en dan kunnen wij je e-mail veranderen.