Hoe werkt een gastaccount?

Een gastaccount wordt gemaakt wanneer je ervoor kiest om een betaling te doen zonder een account aan te maken. In plaats daarvan wordt de betaling als gast gedaan en hoeft er alleen een e-mailadres ingevuld te worden.

Wat als ik later toch mijn documenten nog wil inzien?

Als je je later toch nog bedenkt en weer bij je documenten wilt komen, kun je gewoon inloggen met je e-mailadres en klikken op "wachtwoord vergeten". Je maakt dan een wachtwoord aan voor je gastaccount en maakt er dus eigenlijk een normaal account van. Hier kan je dan al je documenten vinden die je met dit e-mailadres hebt gekocht.