Mijn aankoop staat niet tussen mijn downloads. Wat nu?

Soms kan het even duren voordat een document daadwerkelijk tussen je downloads staat. Raak daarom niet in paniek als je het net gekochte document niet gelijk ziet. Dit proces kan ongeveer 5 tot 10 minuten duren. Je vindt je downloads door in te loggen op Stuvia en in het menu of de bovenste balk op ‘Downloads’ te klikken.

Staat het document na vijf minuten nog steeds niet in de lijst met downloads, maar is er wel geld van je rekening afgegaan? Neem dan contact met ons op.

Je kan contact met ons opnemen door een mailtje te sturen naar support@stuvia.com of door een berichtje te sturen in de live chat, via de knop "stel nu je vraag" rechtsonder in het scherm. Stuur je een bericht via de live chat? Vergeet dan niet om je mailadres achter te laten, anders kunnen we je vraag niet meer beantwoorden zodra je de chat verlaat.