Wat zijn servicekosten?

Servicekosten worden door Stuvia gemaakt om het platform te kunnen onderhouden. We rekenen bewust geen inschrijfgeld, omdat Stuvia voor iedereen is. Om het voor iedereen te houden, betaal je servicekosten. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Je kan contact met ons opnemen door een mailtje te sturen naar support@stuvia.com of door een berichtje te sturen in de live chat, via de knop "stel nu je vraag" rechtsonder in het scherm.

Stuur je een bericht via de live chat? vergeet dan niet om je mailadres achter te laten, anders kunnen we je vraag niet meer beantwoorden zodra je de chat verlaat.