Hoeveel voorbeeldpagina’s laat ik zien?

Tijdens het uploaden worden er automatisch een aantal voorbeeldpagina’s geselecteerd die worden weergegeven op de pagina van je document. Dit kan je makkelijk zelf aanpassen. Ga naar uploads ⇾ klik op de drie bolletjes naast je document ⇾ wijzigen en pas het aantal pagina's aan in de categorie 'Voorbeeldpagina's'.

Denk zelf na over hoeveel je wilt laten zien van je document, maar onthoud dat als je weinig voorbeeldpagina’s toont het voor iemand ook moeilijker is om het document goed te kunnen beoordelen voordat hij/zij het koopt. Het is fijn als je enig idee hebt van wat er in het document staat en hoe het is geschreven. In dit artikel vertellen we je meer over wat je kunt laten zien op de voorbeeldpagina’s.

De meeste documenten die zijn verkocht op Stuvia bevatten 4 voorbeeldpagina’s. Heb je een groot document? Selecteer dan meer voorbeeldpagina’s dan wat je zou doen bij een document met maar tien pagina’s.