Hoe maak ik mijn Stuvia verkopers profiel?

Je wilt graag dat medestudenten jouw samenvattingen gaan kopen, daarom is het belangrijk om je Stuvia profiel zo volledig mogelijk te maken. Hierdoor krijgen de studenten een beter beeld van wie jij bent en wat voor samenvattingen je verkoopt.

Log in op je Stuvia account en ga naar Profiel instellingen. Voeg een profielfoto toe door op ‘bestand kiezen’ te klikken. Als je inlogt met Facebook of Google heb je kans dat de profielfoto van dat account gebruikt wordt, maar je kan dit altijd wijzigen in je Stuvia account door een nieuw bestand te kiezen.

Vervolgens voeg je je studieland, school/instelling, studie en studiejaar toe. Dit maakt het voor andere studenten makkelijker om de samenvattingen voor hun studie te vinden.

Tot slot geef je jouw verkopersprofiel een naam en beschrijving. Het maakt het voor je medestudenten een stuk leuker als zij kunnen lezen wie jij bent, wat je doet en waarvoor je samenvattingen schrijft.