Hoe maak je een Stuvia profiel als tutor?

Als tutor wil je graag jouw geschreven samenvattingen verkopen, zorg ervoor dat jouw profiel herkenbaar en uniek is.

Log in op je Stuvia account en ga naar Profiel instellingen. Voeg een profielfoto toe door op ‘bestand kiezen’ te klikken. Als je inlogt met Facebook of Google heb je kans dat de profielfoto van dat account gebruikt wordt, maar je kan dit altijd wijzigen in je Stuvia account door een nieuw bestand te kiezen.

Tip: heb je een eigen logo bedacht, ben je een bedrijf of wil je iets wat over je samenvattingen gaat uploaden, ontwerp dan een herkenbare afbeelding waarmee je je profiel nog unieker maakt.

Vervolgens kan je een titel en beschrijving toevoegen aan je verkopers profiel. Vertel in de beschrijving wie je bent, voor welk vak je bijles geeft en welk lesmateriaal je uploadt. Je kunt ook een link naar je social media of website toevoegen, zodat de mensen die jouw content kopen je daar ook kunnen volgen.