Wat is Stuvia tegoed?

Stuvia tegoed is geld wat je op je Stuvia-profiel kunt zetten en waarmee documenten gekocht kunnen worden. Er kan gekozen worden tussen 10, 20 of 40 euro. Dit tegoed blijft onbeperkt geldig en het openstaande tegoed kan worden teruggevraagd wanneer het account wordt gesloten.

Tegoed storten kan op verschillende manieren: bij het kopen van een document, op het dashboard bij de groene knop “Opwaarderen” naast saldo of bij het klikken op de wallet en dan vervolgens op de groene knop “Opwaarderen”.

Het voordeel van betalen met Stuvia tegoed is dat je geen servicekosten betaalt als er voor Stuvia tegoed wordt gekozen bij de betaalmogelijkheden. Daarnaast scheelt het natuurlijk ook moeite, omdat je niet constant losse betalingen hoeft te doen (ook handig als je net niet je e.dentifier binnen handbereik hebt).