Hoe vraag ik een uitbetaling aan?

Als je meer dan €10,00 verdiend hebt, kun je je verdiensten laten uitbetalen. Je kunt een uitbetaling aanvragen door in te loggen op jouw Stuvia-account en naar je portemonnee te gaan. Je ziet hier hoeveel geld er in jouw portemonnee zit.

Als je meer dan €10,00 verdiend hebt, kun je op de knop "Uitbetalen" klikken. Om je uitbetaling te kunnen verwerken, vragen we je naam en bankrekening in te vullen. Afhankelijk van het land waar je woont, kan het zijn dat we aanvullende informatie van je nodig hebben. Als je alle stappen hebt gevolgd, zullen wij je uitbetaling gaan verwerken. Alle uitbetalingen die voor zondag 23:59 aangevraagd worden, worden de volgende maandag uitbetaalt. Afhankelijk van je bank, staat het dan binnen enkele dagen op je rekening.

Heb je vragen over het aanvragen van een uitbetaling? Neem dan contact met ons support team op door een mail te sturen naar support@stuvia.com