Welke extensie moeten de documenten die ik upload hebben?

Om succesvol een document te uploaden op Stuvia dient jouw document een .doc, .docx, .pdf, .ppt of .pptx bestandstype te zijn.

Andere bestandstypen kun je wel uploaden, maar worden niet of niet goed weergegeven in de 'viewer' (het programma dat we gebruiken om je potentiĆ«le kopers een aantal voorbeeldpagina's te tonen). En dat wil je natuurlijk niet.

Daarom raden we iedereen aan documenten als PDF te uploaden, omdat dit bestandstype het beste verwerkt wordt door ons systeem.