Wat gebeurt er als ik mijn gratis document later toch een prijs geef?

Bij Stuvia gaan we voor kwaliteit en het belonen van hard werk. Documenten die betaald aangeboden worden door onze verkopers, staan daarom voorop. Hierdoor krijgt de content met de hoogste kwaliteit, waarvoor daadwerkelijk betaald is, een extra duwtje.

Als jij een gratis document aanbiedt en later toch besluit het document een prijs te geven, zullen op dat moment de statistieken voor dit document gereset worden. Je verliest hiermee dus je beoordelingen en het aantal downloads voor dit document. Als je op het punt staat dit te doen, verschijnt onderstaande pop-up in beeld.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Neem dan contact met ons op. Je kan contact met ons opnemen door een mailtje te sturen naar support@stuvia.com of door een berichtje te sturen in de live chat, via de knop "stel nu je vraag" rechtsonderin het scherm.