Ik wil mijn document updaten. Krijgen mijn kopers hier bericht van?

Wanneer je een document update via de knop ‘Vervang document’, krijgen alle kopers automatisch toegang tot de nieuwste versie van het bestand. Daarbij krijg je als verkoper de mogelijkheid om alle kopers een bericht te sturen dat het document is geüpdatet en ze het nieuwe document kunnen vinden in hun downloads.

Belangrijk is dus dat het document wel vervangen moet worden en niet verwijderd om vervolgens het opnieuw te uploaden. Als je het document verwijderd en opnieuw upload, dan is de koper de toegang tot het document kwijt.

Bij een voordeelbundel geldt hetzelfde, alleen hier is het belangrijk om te weten dat een koper betaalt voor de documenten die op dat moment in de voordeelbundel zitten. Als later documenten worden toegevoegd zijn deze niet zichtbaar voor de koper. Deze zal dan de documenten los moeten kopen of de voordeelbundel weer opnieuw moeten aanschaffen. Bestanden die later uit de voordeelbundel verwijderd worden zullen nog steeds te zien zijn voor de koper. Ditzelfde geldt voor de flashcards.