Waar kan ik mijn gekochte documenten vinden?

Nadat je de betaling hebt afgerond, is het gekochte document te vinden in de map ‘Downloads’ in je profiel. Je komt hier door in te loggen op Stuvia en in het menu of de bovenste balk op ‘Downloads’ te klikken.

Kun je het document dat je net afgerekend hebt niet gelijk vinden? Wacht dan even. Soms duurt het een aantal minuten voordat het zojuist gekochte document er daadwerkelijk tussen staat. Mocht het document na vijf minuten nog steeds niet verschijnen, kun je contact met ons opnemen.

Je kan contact met ons opnemen door een mailtje te sturen naar support@stuvia.com of door een berichtje te sturen in de live chat, via de knop "stel nu je vraag" rechtsonder in het scherm.

Stuur je een bericht via de live chat? Vergeet dan niet om je mailadres achter te laten, anders kunnen we je vraag niet meer beantwoorden zodra je de chat verlaat.