Hoe stuur ik de verkoper een bericht?

Het kan voorkomen dat je de verkoper van een document een bericht wil sturen. Bijvoorbeeld om een vraag te stellen over de inhoud van een document of missende delen. Volg onderstaande stappen om een bericht te versturen aan de verkoper via de Stuvia website.

1. Klik op de gebruikersnaam die bij een document staat.
  2. Je komt dan bij de pagina van de gebruiker waar al zijn/haar documenten worden gepresenteerd.
  3. Naast de gebruikersnaam staat er een symbool van een envelopje, klik hier op.
  4. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de pagina waar een bericht verstuurd kan worden (let op: je moet een Stuvia-profiel hebben om berichten te kunnen versturen & ingelogd zijn).