Hoe kan ik mijn Google account koppelen?

Je kunt je Stuvia account koppelen aan je Google account. Dit is handig wanneer je dezelfde inloggegevens wilt gebruiken en alles synchroon met elkaar wilt laten lopen.

Heb je nog geen account op Stuvia? Ga dan naar https://www.stuvia.com/nl-nl/register en klik op ‘Aanmelden met Google’.

Heb je al een Stuvia account dat je wilt koppelen aan je Google account? Doorloop dan de volgende stappen: log in op je Stuvia account → Ga naar ‘Profiel instellingen’ → Vervolgens klik je op 'Accountinstellingen wijzigen' → Klik op de blauwe knop ‘Nu koppelen’, zoals hieronder wordt afgebeeld.