Hoe kan je een voordeelbundel maken?

Nadat je je eerste document hebt geĆ¼pload is het wachten op je eerste verkoop. In die tussentijd hoef je niet stil te zitten. Je kan meer documenten uploaden en een voordeelbundel maken.

Hoe maak je een voordeelbundel?

Log in op je Stuvia account en ga naar uploads.

Nadat je op de groene knop hebt geklikt kom je in het volgende scherm. Selecteer de documenten die je wilt samenvoegen in een voordeelbundel. Kies een passende titel, beschrijving en prijs.

Meer informatie over voordeelbundels? Bekijk hier de tutorial.