Waarom kan ik bepaalde documenten niet downloaden en/of uitprinten?

Het document dat je wilt printen is hoogstwaarschijnlijk afkomstig van een van onze partners zoals ExamenOverzicht. Met hen is er een regeling dat de bestanden wel gekocht en geopend kunnen worden, maar niet gedownload of uitgeprint kunnen worden.

Dit staat ook aangegeven op de website met de tekst "Let op! Het is niet mogelijk bestanden van ExamenOverzicht te printen of te downloaden als PDF. Je kunt dit document alleen in de browser op Stuvia lezen." onder de winkelwagen knop.