Waarom kan ik bepaalde documenten niet downloaden en/of printen?

Als je een document niet kan downloaden of printen, komt dat waarschijnlijk omdat het document afkomstig is van een van onze partners, zoals ExamenOverzicht. We hebben met deze partners de regeling dat hun bestanden wel gekocht en geopend kunnen worden, maar niet kunnen worden gedownload of geprint.

Dit staat ook aangegeven op de website onder de winkelwagen-knop met de tekst "Let op! Het is niet mogelijk bestanden van ExamenOverzicht te printen of te downloaden als PDF. Je kunt dit document alleen in de browser op Stuvia lezen.".