Ik wil graag mijn documenten printen, maar dat lukt niet. Wat doe ik verkeerd?

Je kunt op Stuvia gekochte documenten gewoon printen. Hoe je dat precies doet? Je gaat naar je dashboard en je klikt op ‘Downloads’. Vervolgens klik je op ‘Open’ bij het gewenste document. Rechtsboven, zie je een ‘Download’-icoon. Klik op het icoon om het document te downloaden. Nu is er een PDF van het document opgeslagen in je downloads map. Van hieruit kun je op ctrl + p of cmd + p klikken om het document te printen.