Ik krijg een foutmelding tijdens het uploaden. Wat nu?

Je doet waarschijnlijk niks verkeerd, maar je hebt mogelijk niet alle verplichte velden ingevuld. Loop daarom alles even goed na. Heb je bijvoorbeeld de ‘tags’ wel ingevuld? Of een beschrijving van het document gegeven? Zo ja, klik dan op ‘Opslaan’. Let op: Na elke stap in het uploadproces staat een 'Opslaan'-knop. Zorg ervoor dat je alle knoppen hebt ingedrukt voor een geslaagde upload.

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat het niet aan jou ligt, maar aan het systeem. Je kunt het altijd nogmaals proberen, maar dan met een andere browser. Log uit op de huidige browser en log dan opnieuw in met de andere browser. Je kunt het beste Google Chrome in combinatie met een computer of laptop gebruiken. Mocht het nog niet lukken? Neem in dat geval contact met ons op.

Je kan contact met ons opnemen door een mailtje te sturen naar support@stuvia.com of door een berichtje te sturen in de live chat, via de knop "stel nu je vraag" rechtsonder in het scherm. Geef in je bericht duidelijk aan om welk document het gaat en wat je username of e-mailadres is waarmee je bij Stuvia geregistreerd staat. Samen kijken wij naar een oplossing.