Ik heb net een document gekocht, maar ik kan hem niet openen. Wat moet ik doen?

Oeps, dat is niet helemaal de bedoeling! Als je de volgende foutmelding te zien krijgt, dan kun je hier gewoon op downloaden klikken.

Je hoeft niet bang te zijn dat je niet in staat zal zijn om je geld terug te vragen, omdat dit soort gevallen er door ons systeem worden uitgefilterd. Belangrijk is wel dat als je uiteindelijk besluit om je geld terug te vragen, je dan duidelijk aangeeft dat je niet in staat was om het document eerst te zien in de viewer (openen) en dat je het daarom hebt gedownload.

Als ook dit je probleem niet oplost, neem dan contact met ons op en leg zo precies mogelijk uit wat er mis gaat. Op deze manier kunnen wij jou gelijk helpen en heb je het document alsnog binnen no-time in handen. Verschijnt er een andere foutmelding, stuur hier dan ook altijd een screenshot van mee. Op deze manier kunnen wij hier iemand van ons technische team gelijk naar laten kijken.

Je kan contact met ons opnemen door een mailtje te sturen naar support@stuvia.com of door een berichtje te sturen in de live chat, via de knop "stel nu je vraag" rechtsonder in het scherm. Stuur je een bericht via de live chat? Vergeet dan niet om je mailadres achter te laten, zodat we je vraag ook kunnen beantwoorden als je de chat verlaat.