Waar kan ik mijn gekochte documenten vinden?

Nadat je de betaling hebt afgerond, is het gekochte document te vinden in de map ‘Downloads’ in je profiel. Je komt hier door in te loggen op Stuvia en in het menu of in de bovenste balk op ‘Downloads’ te klikken.

Kun je het document dat je net hebt afgerekend niet gelijk vinden? Wacht dan even. Soms duurt het een aantal minuten voordat het zojuist gekochte document er daadwerkelijk tussen staat. Mocht het document na vijf minuten nog steeds niet verschijnen, kun je contact met ons opnemen. We kijken dan graag met je mee.

Je kan contact met ons opnemen door een mailtje te sturen naar support@stuvia.com of door een berichtje te sturen in de live chat, via de knop "stel nu je vraag" rechtsonder in het scherm.

Stuur je een bericht via de live chat? Vergeet dan niet om je mailadres achter te laten, zodat we je vraag kunnen beantwoorden als je de chat verlaat.